Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Gerenoveerde panden met hun originele charme

over AD-Projects

AD Projects werd opgericht door Alexander Derycke. Met 12 jaar ervaring in vastgoed ontwikkelde hij een scherp oog voor detail en een liefde voor authentieke Antwerpse panden. Met zin voor innovatie spot hij charmante oude gebouwen en tovert hij ze om tot echte hedendaagse parels.

Houdt u van unieke, karaktervolle woningen met geschiedenis? Wilt u graag in een bijzonder pand wonen, maar ziet u op tegen het renovatieproces en alles wat daarbij komt kijken? De financiële stress, het vele werk en de ontelbare keuzes? Dan bent u bij AD projects aan het juiste adres. We toveren oudere gebouwen met potentieel om tot panden die woonklaar én stijlvol ingericht zijn. Zo zetten we volledig gerenoveerde panden op de markt die toch nog hun originele charme uitstralen. Van gezinswoningen tot appartementen en opbrengsteigendommen: we voeren de renovatie uit van A tot Z.

Omdat we niets onafgewerkt laten, worden onze panden steeds ingericht door Jackie Boheme. Zij geeft élk gebouw de juiste decorative touch zodat u zich meteen een beeld kunt vormen van het potentieel van het pand. Lijkt de inrichting helemaal uw ding? Dan kunt u ervoor kiezen om het meubilair en de decoratie te kopen en in te trekken in een stijlvol aangeklede woning.